Andrei Stoica bate dupa 2 ani in Romania si vrea sa incheie anul cum stie mai bine: cu un K.O! Lupta va fi in direct pe PRO X

10 Noiembrie 2020

De la Ferma, direct in ring! Andrei Stoica se se va bate in Romania la sfarsitul acestui an.

Andrei Stoica se bate in cea mai tare promotie de kick-boxing din Asia, unde e la un pas de titlu. El va lupta si in gala lui Morosanu.

"Acasa ma simt cel mai bine, oriunde m-as lupta in toata lumea asta. E destul de ciudat sa te lupti printre straini, prin alte tari", a spus Stoica, pentru PRO TV.

Stoica va lupta cu un adversar din Moldova pe care l-a mai invins de doua ori. Gala lui Morosanu de la Cluj va fi pe 4 decembrie, in direct la PRO X, de la 20:00.

"Cred ca asta va fi duelul decisiv inainte de meciul pentru titlu, cel mai important meci din cariera mea, iar eu trebuie sa termin cu o victorie in acest meci", a spus Stoica.

Stoica vrea sa uite cat mai repede acest an, in care a fost nevoit sa se antreneze mai mult pe acasa din cauza virusului.

"Speram sa nu ne mai intalnim cu el vreodata. Cand o sa spunem peste 20-30 de ani 2020 o sa fie ca un fel de bau-bau", a incheiat Stoica.  


Stiri Similare

Modifică setările cookies