Anglia a incheiat pe primul loc grupa D! Croatia a trimis-o acasa pe Scotia si merge in optimi, alaturi de Cehia! Aici ai tot ce s-a intamplat

23 Iunie 2021

Campionatul European se vede in direct pe PRO TV si VOYO!


	Anglia a incheiat pe primul loc grupa D! Croatia a trimis-o acasa pe Scotia si merge in optimi, alaturi de Cehia! Aici ai tot ce s-a intamplat

Cehia 0-1 Anglia 

Englezii au inceput in forta prima repriza, dupa ce Sterling a ratat o ocazie majora. Acelasi Sterling a deschis scorul pe Wembley dupa ce Grealish i-a centrat perfect, stabilind astfel si scorul final. 

Cehii au avut o ocazie mare in prima repriza prin Soucek, care a primit in careu, insa a trimis pe langa poarta. 

Croatia 3-1 Scotia

Meciul spectacol al zilei a fost oferit de nationala Croatiei, care s-a impus fara probleme in meciul cu Scotia. Vlasic a deschis scorul cu un sut din interiorul careului in minutul 17, insa Scotia a egalat inainte de pauza prin McGregor. 

Golul scotianului a fost primul inscris de nationala Scotiei la Euro dupa o pauza de 25 de ani, insa nu a fost suficient pentru a asigura calificarea. 

In minutul 62, Modric a reusit o executie de exceptie, cu exteriorul, din afara careului, iar in minutul 77, Perisic a inchis tabela de marcaj dupa ce a reluat superb cu capul o centrare a lui Modric din corner. 

Astfel, Croatia a trecut pe locul al doilea in Grupa D datorita golaverajului, la egalitate de puncte cu Cehia, care este si ea calificata in optimi, fiind printre cele mai bune patru echipe clasate pe locul 3.


Stiri Similare

Modifică setările cookies