Avertizat de UEFA, Ibrahmovic isi incheie colaborarea cu un site de pariuri sportive! Poate risca 3 ani de suspendare

26 Mai 2021

Zlatan Ibrahimovic si-a incheiat colaborarea cu un site de pariuri sportive, care l-a expus la sanctiuni din partea UEFA din cauza unor conflicte de interese. 


	Avertizat de UEFA, Ibrahmovic isi incheie colaborarea cu un site de pariuri sportive! Poate risca 3 ani de suspendare

Atacantul suedez si-a incheiat miercuri colaborarea cu site-ul de pariuri sportive Bethard.com, potrivit publicatiei spaniole Mundo Deporitvo. La mijlocul lunii aprilie, site-ul suedez Aftonbladet a dezvaluit ca firma lui Zlatan Ibrahimovic, Unknown AB, detinea, inca din anul 2018, 10% din actiunile Gameday Group DLC, unicul actionar al site-ului de pariuri sportive Bethard.com. Jucatorul lui AC Milan a fost, de asemenea, ambasador al companiei si prezent in reclamele publicate de catre agentia de pariuri.

Site-ul respectiv nu permite parierea pe Serie A, acolo unde joaca Ibrahimovic, insa accepta parierea pe meciurile selectionatei suedez. Revenirea lui Ibrahimovic la echipa nationala l-a pus pe atacant intr-o pozitie delicata, acesta jucand doua meciuri de calificare pentru Cupa Mondiala din 2022, impotriva Georgiei si mai apoi impotriva lui Kosovo, la care era disponibila parierea.

UEFA a deschis ulterior proceduri disciplinare pentru incalcarea reglementarilor, iar atacantul ar putea suferi o suspendare de trei ani, precum si o amenda in valoare de cateva milioane de euro.


Stiri Similare

Modifică setările cookies