Bill Gates a facut anuntul! Cand vom reveni la normal si de ce tratamentul facut de Trump nu este o solutie pentru coronavirus

14 Octombrie 2020

Fondatorul Microsoft a spus duminica ca tratamentul cu anticorpi facut de Donald Trump nu este un leac pentru noul coronavirus, dar pentru moment este singura solutie, potrivit The Hill.


	Bill Gates a facut anuntul! Cand vom reveni la normal si de ce tratamentul facut de Trump nu este o solutie pentru coronavirus

Miliardarul a fost invitat la postul de televiziune NBC si a declarat ca Fundatia Bill & Melinda Gates a lucrat alturi de companii care produc anticorpi. Acum el colaboreaza cu grupul farmaceutic Eli Lilly, care alaturi de Regeneron au pregatit foarte repede acesti anticorpi. 

Presedintele SUA a spus intr-un video pe Twitter ca starea lui sanatate a fost mult mai buna dupa ce i s-a administrat remediul experimental produs de Regeneron.

"Eu numesc asta un remediu. Este un remediu", a declarat Trump. 

De asemenea, Bill Gates a declarat ca singura mondalitate de a reveni la normal este aparitia unui nou vaccin. 

"Singura modalitate de a reveni complet la normal este aceea de a  avea un vaccin care este foarte eficient si pe care il iau multi oameni. Probabil la inceputul anului viitor mai multe dintre aceste vaccinuri, care acum sunt in curs de dezvoltare, vor primi autorizatia de utilizare de urgenta", a declarat miliardarul american.


Stiri Similare

Modifică setările cookies