"Reghe, trimite-mi lista UEFA sa o binecuvantez si eu!" Au aparut scrisorile lui Gigi Becali din Puscarie! Ce putea sa le spuna lui MM si Reghe

17 Mai 2021

gsp.ro a publicat cateva dintre mesajele trimise de Becali catre conducerea FCSB in perioada in care era in spatele gratiilor.


	"Reghe, trimite-mi lista UEFA sa o binecuvantez si eu!" Au aparut scrisorile lui Gigi Becali din Puscarie! Ce putea sa le spuna lui MM si Reghe

Becali avea comunicari categorice cu Mihai Stoica, Valeriu Argaseala sau cu antrenorul Reghecampf. Gigi, inchis chiar inaintea primului titlu al lui Reghecampf, in 2013, a petrecut doi ani la inchisoare.

Chiar daca se afla departe de echipa, Becali insista ca ordinele sale sa fie respectate de catre toti angajatii, inclusiv de Laurentiu Reghecampf. Gazeta a obtinut doua dintre 'notele' lui Becali catre oamenii pe care i-a lasat in fruntea clubului.

Patronul ii cerea lui Argaseala sa se ocupe el de transferuri, in timp ce lui MM i-a transmis sa-si demonstreze fidelitatea prin impunerea deciziilor pe care el le-a luat.

"Vali, te rog sa te ocupi personal de aceste transferuri. Mihai, te rog sa respecti ordinele mele cu sfintenie daca esti frate cu adevarat. Nu accept niciun sfat de la nimeni, asta e hotararea mea finala. Al vostru prietensi frate din puscarie, Gigi", scria Becali in primul text trecut pe o foaie de agenda. Cel de-al doilea mesaj il viza pe Reghecampf, rugat sa transmita lista UEFA pentru 'binecuvantare': "Reghe, te rog sa respecti hotararile mele si sa le spui ca asta e decizia patronului si trebuie respectata cu sfintenie. Trimite-mi te rog lista de la UEFA ca sa o binecuvantez si eu. Al tau prieten, frate si patron din puscarie, Gigi".


Stiri Similare

Modifică setările cookies