Calificare controversata pentru Anglia in finala! Kane a inscris in prelungiri, iar visul Danemarcei s-a oprit in semifinale

08 Iulie 2021

Campionatul European se vede la PRO TV si pe VOYO! 


	Calificare controversata pentru Anglia in finala! Kane a inscris in prelungiri, iar visul Danemarcei s-a oprit in semifinale

Anglia va juca in finala cu Italia de pe Wembley, dupa o calificare dramatica, in prelungirile meciului cu Danemarca. Danezii au deschis scorul in minutul 30, dupa o executie superba a lui Damsgaard din lovitura libera. 

In minutul 39, Kajer si-a trimis balonul in propria poarta, dupa o centrare a lui Saka in fata portii. Capitanul danez era presionat de Sterling, iar balonul a deviat din el in plasa. 

Meciul s-a jucat in prelungiri, iar in minutul 102, Anglia a primit un penalty controversat, dupa ce Sterling a cazut in careu in urma unui contact cu Maehle. Faza a fost cu atat mai controversata, cu cat pe reluari s-a observat ca nu a existat contact, in ciuda afaptului ca a fost validata din camera VAR. Mai mult, se poate observa cum in momentul atacului lui Sterling, pe teren se aflau doua baloane, iar jocul ar fi trebuit oprit. 

Harry Kane a fost desemnat sa bata lovitura de pedeapsa, iar Schmeichel, care a reusit cateva parade superbe, a aparat penalty-ul, insa balonul a ajuns din nou la capitanul englez, care a reusit ulterior sa inscrie. 

Anglia se califica astfel in finala pe care o va juca cu Italia, duminica, 11 iulie, de la 22:00, in direct pe PRO TV si VOYO. 


Stiri Similare

Modifică setările cookies