INCREDIBIL ce face Cristiano Ronaldo in timp ce este infectat cu noul coronavirus! Cum s-a afisat superstarul de la Juventus

16 Octombrie 2020

Zilele trecute Cristiano Ronaldo a fost depistat cu noul coronavirus la nationala Portugaliei. 


	INCREDIBIL ce face Cristiano Ronaldo in timp ce este infectat cu noul coronavirus! Cum s-a afisat superstarul de la Juventus

Ronaldo a fost depistat pozitiv cu Covid-19 si a parasit acum doua zile Portugalia cu un avion privat. Starul lui Juventus a revenit la Torino, de unde a fost preluat cu o ambulanta speciala si dus in izolare la proprietatea pe care acesta o detine in Italia.

Virusul nu pare sa il afecteze pe fotbalistul "Batranei Doamne", iar acesta s-a fotografiat stand la o piscina interioara. Cristiano nu da semne de slabiciune si pare la fel de in forma. 

"Nu lasa ceea ce nu poti face sa iti stea in calea a ceea ce poti face", a adaugat portughezul in descrierea fotografiei.  

Juventus va juca cu Barcelona in grupele Champions League pe 28 octombrie, iar pentru a putea evolua contra lui Messi, Cristiano Ronaldo trebuie sa fie testat negativ cu 7 zile inainte de meci, dupa cum spune protocolul UEFA. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Não deixes aquilo que não podes fazer atrapalhar o que podes fazer”????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Stiri Similare

Modifică setările cookies