Dan Petrescu ar putea rata transferul la Al-Nasr! "Nu este prima optiune a arabilor!" Ce scriu jurnalistii din Arabia Saudita 

06 Noiembrie 2020

Jurnalistii arabi au comentat posibilitatea ca Dan Petrescu sa ajunga la Al-Nasr


	Dan Petrescu ar putea rata transferul la Al-Nasr! "Nu este prima optiune a arabilor!" Ce scriu jurnalistii din Arabia Saudita 

Mai multe publicatii din Arabia Saudita au dezbatut astazi subiectul, punctand ca antrenorul campioanei Romaniei ar putea sa ii ia locul lui Rui Vitoria pe banca tehnica a echipei saudite. 

Cei de la MZ News au scris ca oficialii lui Al-Nasr ar avea de gand sa se desparta de Vitoria avand in vedere rezultatele slabe ale echipei din startul sezonului. Jurnalistii au notat si faptul ca arabii ar fi dispusi sa plateasca 2,5 milioane de euro pentru Petrescu, achitandu-i inclusiv clauza de reziliere din contract. 

Apoi, aceeasi sursa i-a conturat si un portret lui Dan Petrescu, amintind si de duelurile din trecut care au avut loc intre antrenorul CFR-ului si Razvan Lucescu, pe cand amandoi antrenau in Romania. 

Si jurnalistii de la Erem News au vorbit despre posibilitatea ca Petrescu sa preia echipa Al-Nasr, caracterizandu-l pe tehnician. 

Cu toate astea, potrivit unor surse www.sport.ro din Arabia Saudita, antrenorul campioanei Romaniei nu este prima optiune a arabilor. 


Stiri Similare

Modifică setările cookies