Declaratie incredibila a lui Chiellini: "Banca de rezerve a Angliei ar fi alcatuit o echipa pentru finala!" Ce a zis inainte de meci

11 Iulie 2021

Campionatul European se vede pe PRO TV si VOYO!


	Declaratie incredibila a lui Chiellini: "Banca de rezerve a Angliei ar fi alcatuit o echipa pentru finala!" Ce a zis inainte de meci

Italia si Anglia se intalnesc in finala Campionatului European din 2020, iar Giorgio Chiellini a analizat nationala engleza si jucatorii pe care ii va intalni pe teren in meciul de diseara. 

Fundasul a avut cuvinte de lauda la adresa fotbalistilor englezi, inclusiv pentru banca de rezerve a lui Southgate, care dispune de nume impresionante. 

"Kane si Sterling nu sunt atat de tineri. Foden, Saka si Sancho, aia este altceva. Fiecare are calitatile lui. Daca ma pui pe mine impotrivia lui Sterling intr-o cursa, nu cred ca reusesc sa il inving. Poate in situatii unde poate fi castigata mingea 50-50, sau este un balon lung de la portar, as putea sa castig la un duel aerian. 

Trebuie sa le limitez calitatile, depinde si de cine joaca. Kane si Sterling sunt diferiti, ceilalti au calitatile lor. Banca de rezerve a Angliei ar fi putut ajunge in finala, au jucatori extraordinari. Din fericire este un joc de echipa, nu este Chiellini si Bonucci versus Kane si Sterling, in ultimul timp este Italia versus Anglia", a spus Chiellini la conferinta de presa. 


Stiri Similare

Modifică setările cookies