E oficial! S-au pus in vanzare biletele pentru meciul din optimi care se va desfasura la Bucuresti: cat costa si cum pot fi achizitionate 

23 Iunie 2021

Luni, 28 iunie, pe Arena Nationala se va desfasura una dintre partidele din optimile de finala de la EURO 2020. 


	E oficial! S-au pus in vanzare biletele pentru meciul din optimi care se va desfasura la Bucuresti: cat costa si cum pot fi achizitionate 

Partida se va disputa, conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, cu fani in tribune ocupand pana la jumatate din capacitatea stadionului.

Incepand din 22 iunie, pe platforma de ticketing UEFA sunt disponibile bilete la meciul de la Bucuresti. Conform aceleiasi Hotarari de Guvern, spectatorii care achizitioneaza bilete dupa aceasta data trebuie sa fie vaccinati impotriva SARS-CoV-2 (sa fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau sa fie vaccinati si sa prezinte un test negativ in cazul in care schema completa de vaccinare nu este completa.

Dupa logarea pe platforma de ticketing , trebuie completat codul de acces ”VACCINATED” inainte de selectarea partidei de la Bucuresti.

Procedura completa de acces la optimea de finala pe Arena Nationala este disponibila AICI.

Cele doua echipe care se vor intalni in meciul de la Bucuresti vor fi decise in urma ultimelor partide din faza grupelor, programate miercuri, 23 iunie, insa una dintre nationale poate fi Franta, Portugalia sau Germania. 


Stiri Similare

Modifică setările cookies