Ultrasii FCSB il baga pe prim-ministru in razboiul pe Steaua! Anunt de ultima ora al lui Mustata

01 Iunie 2021

Razboiul dintre FCSB si Steaua continua.


	Ultrasii FCSB il baga pe prim-ministru in razboiul pe Steaua! Anunt de ultima ora al lui Mustata

Bine cunoscutul scandal dintre cele doua cluburi nu pare sa se apropie de final, iar liderul suporterilor de la Peluza Nord care sustine FCSB, Gheorghe Mustata, anunta ca intentioneaza sa se adreseze chiar prim-ministrului, Florin Citu, pentru a interveni in acest conflict si a aduce lamuriri.

"Unul dintre demersurile pe care le vom face, in viitorul apropiat, este acela de a ne adresa public si oficial premierului Florin Citu referitor la banii publici cheltuiti de CSA pe nimic. Nu mai sunt bani pentru pensii si alocatii, dar Armata arunca bani pe fereastra. Cineva trebuie sa intervina, iar noi vom face demersuri oficiale.

Cred ca romanii sunt revoltati de ceea ce fac cei de la Armata cu doi la suta din PIB. Asta nu inseamna ca avem ceva cu prietenii de la Peluza Sud, doar ca tara are nevoie de bani, iar banii publici ai Armatei se duc intr-o directie gresita.

Intrarea Peluzei Sud pe stadion cred ca-l imbogateste pe Florin Talpan. Va dati seama cati oameni trebuie sa dea acum in judecata si cati bani obtine din amenzi?", a declarat Gheorghe Mustata, la Radio Sport 1.


Stiri Similare

Modifică setările cookies