Gigi Becali a refuzat OFERTE-RECORD pentru Dennis Man: "A considerat ca nu este momentul sa plece!" Anuntul facut de MM Stoica  

23 Septembrie 2020

Dennis Man este omul decisiv la FCSB in ultimele partide.


	Gigi Becali a refuzat OFERTE-RECORD pentru Dennis Man: "A considerat ca nu este momentul sa plece!" Anuntul facut de MM Stoica
	 

Echipa patronata de Gigi Becali este decimata de COVID-19, majoritatea titularilor fiind indisponibili. Man a fost cel mai bun om de pe teren in meciurile cu Backa Topola si FC Arges, iar Mihai Stoica a avut numai cuvinte de lauda la adresa aradeanului. 

MM Stoica a dezvaluit ca FCSB  a avut oferte pentru Man care depaseu recordul in Liga 1 din punct de vedere al sumei incasate, dar Gigi Becali a decis ca nu este momentul sa plece. 

"Dennis s-a maturizat mult si faptul ca nu a plecat desi au fost oferte si au fost oferte concrete, se batea recordul din punct de vedere al sumei incasate de un club de fotbal din Romania, dar Gigi a considerat ca nu este momentul sa plece. Si cred ca si pentru Dennis, la noi deja s-a verificat, este un castig pentru ca va pleca, atunci cand va pleca, mai bine pregatit. Si fizic, si mental. Ii statea foarte bine cu banderola, cel putin asa am vazut eu", a declarat Mihai Stoica pentru TelekomSport.

De jucatorul roman au fost interesate in aceasta vara cluburi precum: Norwich, Feyenoord sau Torino. Man s-a transferat la FCSB in 2016 de la UTA Arad. In total el a jucat 125 de meciuri pentru echipa antrenata de Toni Petrea, a marcat 40 de goluri si a oferit 25 de pase decisive. 


Stiri Similare

Modifică setările cookies