Gigi Becali nu e singurul care a facut asta! Balonul de Aur al fotbalului feminin loveste intr-un gigant din Premier League!

09 Noiembrie 2020

Megan Rapinoe (35 de ani) este cea mai buna jucatoare de fotbal feminin din lume. 


	Gigi Becali nu e singurul care a facut asta! Balonul de Aur al fotbalului feminin loveste intr-un gigant din Premier League!

Americanca a vorbit recent in presa engleza despre lansarea cartii sale "One Life", iar fotbalista a vorbit despre problemele din lumea fotbalului. 

Rapinoe crede ca este inadmisibil ca un club de talia celor de la Manchester United sa aiba doar de doi ani echipa de fotbal feminin. Ea acuza si lipsa investitiilor din aceasta ramura. 

"Credca fotbalul feminin din Anglia este la fel ca cel din America, din cauza lipsei investitiilor. Super Liga a fost formata in 2010, iar celor de la Manchester United le-a luat opt ani ca sa formeze o echipa feminina, sincer mi se pare scandalos!", a declarat Rapinoe pentru BBC. 

Balonul de Aur al fotbalului este una dintre cele mai puternice voci ale sportului, iar fotbalista are fani in toata lumea datorita declaratiilor pe care le ofera referitoare la politica si sustinerea egalitatii. 

"Criticii tipa foarte tare si am avut o federatie care in mod clar nu m-a sustinut. Totusi, multa lume a ramas aproape de mine si mi-a fost alaturi." 

In urma cu ceva timp, fotbalista i-a atacat pe Lionel Messi si Cristiano Ronaldo din cauza lipsei de implicare in lupta contra rasismului. 

 

 


Stiri Similare

Modifică setările cookies