Martin Garrix vine la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor Euro. Incepe Sarbatoarea Euro 2020!

20 Octombrie 2019

Este atat de tanar si incredibil de celebru! Martin Garrix vine la Bucuresti pe 30 noiembrie pentru tragerea la sorti a grupelor Euro!

La doar 23 de ani, Martin este unul dintre cei mai in voga DJ ai lumii. Primele sale succese in industria muzicala au venit cand de-abia isi sarbatorea majoratul, iar consacrarea deplina pe plan international chiar inainte sa implineasca 20 de ani.

Poate ca numele Martijn Gerard Garritsen, identitatea reala a olandezului, nu va spune mare lucru. Dar brandul Martin Garrix e unul dintre cele mai apreciate atunci cand vine vorba de pop electronic!

Martin va urca din nou intr-un avion cu destinatia Romania. Dupa ce a fost in 2016, 2017 si 2019 pe scena UNTLD, la Cluj, Garrix vine pentru prima oara la Bucuresti pe 30 noiembrie, la ceremonia tragerii la sorti a grupelor UEFA Euro 2020.

Garrix a dezvaluit ca s-a simtit de fiecare data extraordinar la Cluj. La Bucuresti, pe scena Romexpo, va trai o cu totul altfel de experienta. Mare suporter de fotbal si fan infocat al nationalei Olandei, Garrix va da startul sarbatorii europene cu un mix original, conceput pentru evenimentul de la Bucuresti. El va compune imnul oficial al turneului final istoric din 2020. Pentru prima oara, 12 orase gazda vor organiza meciuri la Euro.


Stiri Similare