EXCLUSIV! Mesajul unui oficial UEFA dupa numirea lui Mirel Radoi in functia de selectioner al Romaniei

29 Noiembrie 2019

Tragerea la sorti pentru grupele Euro 2020 va avea loc la Romexpo, sambata, si va fi transmisa exclusiv pe www.sport.ro si pe PRO TV.

Martin Kallen, CEO-ul UEFA Events, se afla in Romania pentru tragerea la sorti de sambata. Kallen a participat astazi la o conferinta de presa in care a anuntat line-up-ul de lux de la tragere, dar si costurile investitiilor din organizarea turneului. 

"EURO este intotdeauna ceva special, este despre echipele nationale si mandria lor. Finala Europa League din Bucuresti a fost un eveniment foarte reusit, foarte bine organizat. EURO 2020, o sa fie un eveniment, mult mai mare, dar o sa iasa foarte bine.

E greu sa organizezi intr-o singura tara, dar este o placere sa o faci in 12 tari. Ai mai multe probleme decat ai avea intr-una singura, dar suntem siguri ca pana la anul vom fi pregatiti peste tot. 

Este mai scump fata de EURO 2016, la acel turneu am avut cheltuieli de 620 de milioane de euro, aici se ridica undeva la 680 de milioane, pana acum, dar avem 12 orase, in 2016 am avut 10 orase si 10 stadioane. Este cam acelasi cost, daca stam sa ne gandim", a declarat Kallen in exclusivitate pentru PRO TV. 

Kallen a mai vorbit si despre selectionerul Romaniei, Mirel Radoi, caruia i-a transmis si un mesaj. 

"Ii urez succes, a facut o treaba execelenta la tineret, sper sa continue in linia asta si sa se califice la EURO 2020. Jucatorul meu preferat, fara dubiu, este Gheorghe Hagi, l-am vazut la Galatasaray si la meciurile nationale, a fost un jucator inspirational, excelent. 

Targul de Craciun si zona dedicata fanilor arata foarte bine. Cei care nu ajung la stadion, pot vedea meciurile linistiti si de aici", a adaugat Kallen. 

Conferinta de presa poate fi urmarita aici:


Stiri Similare