Moment mai putin cunoscut din viata lui Gigi Becali, povestit de fiul lui Adrian Mititelu: "El se compara cu Mihai Viteazul, dar a avut un soc!"

09 Noiembrie 2020

Finantatorul FCSB-ului a fost subiectul unui moment amuzant in urma cu cativa ani. 


	Moment mai putin cunoscut din viata lui Gigi Becali, povestit de fiul lui Adrian Mititelu: "El se compara cu Mihai Viteazul, dar a avut un soc!"

La cativa ani dupa ce Becali a preluat FCSB, finantatorul se compara cu Mihai Viteazul, dar fiul lui Mititelu a tinut sa povesteasca un moment foarte amuzant cu acesta. 

Baiatul finantatorului celor de la FC U Craiova 1948, ar fi fost prezent la o discutie telefonica dintre tatal lui si Becali, in care cei doi ar fi vorbit despre cunoscutul erou al tarii, Mihai Viteazul. Patronul FCSB ar fi avut un soc atunci cand ar fi aflat adevaratul nume al Marelui Voievod.

"Mi-a ramas in minte ceva amuzant cu ei doi. E un episod de prin 2006, cand s-au imprietenit. Atunci, Gigi Becali se autoproclama 'Razboinicul Luminii' si ii placea sa se compare cu Mihai Viteazul. Tata e pasionat de istorie si Gigi a aflat de la el ca pe Mihai Viteazul il chema de fapt Mihai Patrascu."

"Becali a fost socat cand a aflat ca nu-l chema Mihai Viteazul, ci Mihai Patrascu! Dupa aceea a inteles. El nu stia, credea ca-l cheama Viteazul!" 

"Tata a avut o relatie buna cu Becali. Vorbeau ore in sir la telefon. Chiar imi aduc aminte ca atunci cand locuiam cu ai mei, tata vorbea cu el si tinea telefonul pe speaker, in sufragerie!" 

"Vorbeau ore intregi si il auzeam pe Becali de la etaj. Ani de zile l-am auzit pe Gigi la noi in casa!", a dezvaluit Mitielu Jr. pentru Gazeta Sporturilor. 

Adrian Mititelu Jr. a devenit noul patron de la FC U Craiova 1948, asta dupa ce in urma cu cateva zile tatal sau a fost arestat. 


Stiri Similare

Modifică setările cookies