"O sa-i spun intre patru ochi la ce sa aiba grija!" Andrei Cristea, sfaturi pentru noul transfer al FCSB-ului

02 Iunie 2021

Alexandru Cretu a fost prezentat oficial la FCSB, miercuri.


	"O sa-i spun intre patru ochi la ce sa aiba grija!" Andrei Cristea, sfaturi pentru noul transfer al FCSB-ului

Fost coleg cu Alexandru Cretu la Poli Iasi, Andrei Cristea are experienta de a fi jucat pentru echipe din capitala, dupa ce a evoluat pentru FCSB si Dinamo. Fost golgheter al Ligii 1, atacantul a vorbit despre provocarea pe care o va avea noua achizitie a FCSB-ului si spune ca ii va da sfaturile cele mai bune intre patru ochi.

"Mi se pare ca FCSB face o afacere excelenta cu el. Eu il stiu de acum cativa ani, cand era tanar, lipsit de experienta, deci ma refer la jucatorul de atunci. Intre timp a fost in Slovenia, unde a castigat titlul de campion, a fost convocat si in echipa nationala, deci ar trebui sa fie si mai bun acum.

Il cunosc bine pe Cretu, el e din Iasi si a jucat de mic la Poli. Pentru noi era un jucator bun, doar ca Nicolo Napoli l-a cam nedreptatit in perioada aceea, nu l-a considerat atat de important pe cat merita sa fie considerat. Sigur, Bucurestiul e altceva, dar Alex nu e un copil, asa cum erau Man, Morutan cand au semnat cu FCSB.

El are destula experienta ca sa nu se piarda. Ce sfat i-as da? O sa-i spun intre patru ochi la ce sa aiba grija. Stiti si voi la ce ma refer, oamenii nu se schimba", a spus Andrei Cristea pentru GSP.


Stiri Similare

Modifică setările cookies