Romania, GATA DE SHOW TOTAL la eEuro 2020! Cel mai tare turneu virtual EVER! Ne batem cu Spania si Germania live VIDEO pe sport.ro!

21 Mai 2020

Nationala Romaniei e gata de Euro! De eEuro! Sambata si duminica, live pe www.sport.ro si facebook Sport.ro, dam lupta totala pentru Euro!

Adrian Urma (Iasi) si Cristian Radu (Bucuresti) vor reprezenta nationala in grupele eEuro 2020. Romania s-a calificat la turneul final dintr-o grupa in care au mai jucat Portugalia, Slovenia, Scotia si Liechtenstein.

eEuro2020 ar fi trebuit sa aiba loc in iulie, la Londra, chiar in perioada finalei Euro 2020. UEFA a schimbat insa planurile din cauza pandemiei de coronavirus. Turneul de PES s-a mutat online.

Avem misiune grea pentru calificare! Dam peste Germania, Spania si Bosnia, in grupa. Sistemul 'fiecare cu fiecare' nu va fi insa folosit in aceasta faza a competitiei. Invingatoarele din primele doua meciuri ale grupei se vor intalni intr-o 'finala' de calificare, la fel si pierzatoarele. Invinsa din meciul castigatoarelor va mai avea o sansa de a merge mai departe. Va avea un joc contra 'campioanei' invinselor, stabilita anterior. Destul de complicat, nu? :)

Lucrurile devin mai clare daca ne uitam la program.

Meci 1: Romania - Spania, sambata 13:30, LIVE pe www.sport.ro si FB Sport.ro.
Meci 2: Bosnia - Germania 13:30
Meci 3: Pierzatoare Meci 1 vs Pierzatoare Meci 2, ora 15:00
Meci 4: Invingatoare Meci 1 vs Invingatoare Meci 2, ora 18:00
Meci 5: Invinsa Meci 4 - Invingatoare Meci 3, ora 21:00

Castigatoarele meciurilor 4 si 5 merg in sferturile de finala.

In fiecare echipa, vor evolua doi jucatori, pe rand. Scorul pentru stabilirea invingatoarei se cumuleaza intre cele doua partide. In caz de egalitate, va avea loc un meci 3 cu regula golului de aur.

Finala se va disputa in sistem 'cel mai bun din 5 meciuri'. Fazele eliminatorii incep duminica de la 12:00, LIVE VIDEO GRATUIT pe www.sport.ro si Facebook Sport.ro!

Cum arata grupele eEURO 2020

Grupa A: Bosnia-Herțegovina, Germania, România, Spania
Grupa B: Danemarca, Italia, Serbia, Turcia
Grupa C: Croația, Luxemburg, Muntenegru, Țările de Jos
Grupa D: Austria, Franța, Grecia, Israel


Stiri Similare