S-a incheiat perioada de vanzare a biletelor pentru suporterii echipelor calificate

18 Decembrie 2019

Astazi s-a incheiat perioada de vanzare a biletelor, deschisa exclusiv suporterilor celor 20 de echipe calificate la UEFA EURO 2020, acelasi lucru fiind valabil si in cazul loteriei destinate fanilor care nu doresc sa urmareasca o anumita echipa.


	S-a incheiat perioada de vanzare a biletelor pentru suporterii echipelor calificate

Aceasta ultima runda de vanzari urmeaza celei a vanzarii biletelor pentru publicul general, din vara lui 2019, atunci cand au fost receptionate 19,3 milioane de cereri pentru un numar de 1,5 milioane de bilete aflate la dispozitie. In general, competitia din vara anului viitor ofera peste 3 milioane de bilete, 82% dintre acestea fiind alocate tuturor suporterilor.

In cazul meciurilor unde cererea excede ofertei, biletele pentru suporterii celor 20 de reprezentative calificate vor fi alocate in concordanta cu procedura stabilita de fiecare asociatie nationala participanta. Pana cel tarziu la sfarsitul lunii ianuarie 2020, toti solicitantii de bilete vor fi notificati cu privire la deznodamantul demersului lor.

Solicitantii, care nu vor avea succes la loteria biletelor, vor fi invitati (in functie de locul pe care-l vor ocupa in ierarhia loteriei) sa achizitioneze ulterior bilete ramase la dispozitie, urmare a platilor neefectuate sau esuate, respectiv a returnarii de bilete.

Fanii celor patru nationale, care se vor califica dupa disputarea play-off-urilor, vor putea sa achizitioneze bilete la scurt timp dupa ce aceste partide se vor fi incheiat la data de 31 martie 2020.

Pentru a obtine informatii despre pachetele oficiale tip hospitality UEFA EURO 2020, va rugam sa accesati EURO2020.com/hospitality


O detaliata brosura dedicata ticketingului poate fi accesata aici.


Stiri Similare