"Se scrie istorie, de la Gigi la Gigio!" Bonucci si Chiellini, incantati dupa ce au castigat Euro 2020! Ce au spus

12 Iulie 2021

Italia este castigatoarea de la Euro 2020! 


	"Se scrie istorie, de la Gigi la Gigio!" Bonucci si Chiellini, incantati dupa ce au castigat Euro 2020! Ce au spus

Nationala lui Mancini s-a impus la loviturile de departajare in fata Angliei, chiar pe Wembley, iar eroul meciului a fost Gianluigi Donnarumma, cel care a aparat doua dintre loviturile de departajare ale englezilor.

Chiellini si Bonucci, cel mai solid cuplu de fundasi centrali ai momentului au vorbit la finalul turneului si au avut reactii care au adus zambete. 

"La naiba...! Este cea mai buna noapte din cariera mea!", a spus Bonucci, aprobat de Chiellini, care a spus si el: "Meritam asta, la varsta asta realizam ce am facut. Am tot spus ca este ceva magic in aer de la sfarsitul lunii mai".

Cei doi si-au aratat in continuare bucuria si l-au laudat pe Donnarumma, remarcand trecerea de la un portar legendar, Gianluigi Buffon, la cel de 22 de ani, incoronat si "Jucatorul turneului".

"Am castigat pe merit, am simtit inca de cand ne-am intalnit ca e ceva magic in aer. Meritam pe deplin asta. Este o emotie incredibila, sa ne bucuram de asta, pentru ca este superb. 

In ciuda golului rapid, am fost mereu in controlul partiidei, iar apoi a aparut Gigio la penalty-uri. Am trecut de la Gigi (Buffon) la Gigio! Dupa aceasta victorie, vrem sa sarbatorim maine alaturi de toti italienii, meritam asta", a adaugat Chiellini, conform Gazzetta dello Sport


Stiri Similare

Modifică setările cookies