ULTIMA ORA: Inca un million de bilete pentru suporterii echipelor calificate la UEFA EURO 2020! De cand si cum pot fi cumparate

30 Noiembrie 2019

Biletele se vor afla la dispozitie exclusiv prin intermediul EURO2020.com.


	ULTIMA ORA: Inca un million de bilete pentru suporterii echipelor calificate la UEFA EURO 2020! De cand si cum pot fi cumparate

Suporterii celor 20 de echipe nationale deja calificate la UEFA EURO 2020 vor avea ocazia sa solicite bilete, pentru a urmari jocurile echipelor lor din cadrul turneului final, incepand din ziua de 4 decembrie 2019, ora 14.00 (ora Europei Centrale), adica 15.00 (ora Romaniei), procesul urmand sa se desfasoare exclusiv prin intermediul EURO2020.com. Fanii vor avea la dispozitie timp pana pe 18 decembrie 2019, ora 14.00 (ora Europei Centrale), adica 15.00 (ora Romaniei), pentru a pune mana pe aceste bilete ce nu trebuie ratate, fiind vorba de un turneu final care celebreaza 60 de ani ai Campionatului European UEFA, a carui finala este programata pe cea mai faimoasa arena de fotbal din lume, stadionul Wembley din Londra.

Suporterii celor patru echipe care se vor califica in urma play-off-urilor vor putea aplica la scurt timp dupa disputarea respectivelor meciuri, prevazute sa se desfasoare de la 26 la 31 martie 2020.

Mai mult de jumatate dintre aceste bilete se vor afla, la toate jocurile, in categoria de pret cea mai accesibila, preturile minime pentru meciurile din faza grupelor fiind 30 de EURO (pentru Baku, Bucuresti si Budapesta) si, respectiv, 50 de EURO (in cazul celorlalte orase-gazda).

Actuala faza de vanzare a biletelor succede vanzarii biletelor destinate publicului general, din vara anului 2019, operatiune care s-a bucurat de un imens succes, tinandu-se cont de faptul ca nu mai putin de 19,3 milioane de solicitari pentru cele 1,5 milioane de bilete disponibile la acea vreme pentru publicul general au fost inregistrate intre 12 iunie si 12 iulie 2019.

UEFA EURO 2020 este cel mai mare Campionat European UEFA organizat vreodata, 3 milioane de bilete aflandu-se la dispozitie, 82% dintre ele disponibile pentru toti suporterii.

 

Bilete pentru suporterii echipelor participante
Federatia de Fotbal a fiecarei tari calificate (PNA) si-a definit propriile conditii de aplicare, valabile pentru propriii suporteri, acestia putand sa solicite bilete pentru jocurile din faza grupelor sau bilete tip “Follow my Team”, adica “imi urmez echipa”. Acestea din urma permit suporterilor sa vizioneze un meci din fazele eliminatorii, disputat de echipa lor favorita, indiferent de locatia partidei. Daca, insa, nationala lor va fi eliminata inaintea meciului in discutie, suporterilor li se va rambursa costul biletului in cauza.

In cazul tuturor meciurilor care se confrunta cu situatia excedentului cererii comparativ cu nivelul ofertei, biletele vor fi alocate in concordanta cu procesul si strategia stabilite de fiecare PNA. Toti solicitantii de bilete vor fi notificati cu privire la deznodamantul demersului lor pana la sfarsitul lui ianuarie 2020.

Ca o continuare a strategiei de ticketing UEFA EURO 2020 “Fans First” (“Inainte de toate, fanii”), lansata in mai 2019, suporterii echipelor calificate vor putea aplica pentru acest tip de bilete in perspectiva semifinalelor si finalei, preturile biletelor fiind de 85 de EURO si, respectiv, de 95 de EURO. Biletele tip “Fans First” vor fi vandute ca bilete conditionale, suporterilor urmand sa li se ramburseze, asa cum e si cazul biletelor mentionate mai sus, contravaloarea biletelor achizitionate, in cazul ca echipa lor va fi eliminata inaintea semifinalelor sau finalei.

Mai multe bilete disponibile pentru publicul general

 

Suporterii, care nu vor indeplini criteriile stabilite de asociatiile nationale participante sau care nu vor urmari o anumita echipa, sunt din nou incurajati sa aplice prin intermediul loteriei publice de pe site-ul EURO2020.com/tickets, unde urmatoarea transa de bilete va fi diponibila incepand din ziua de 4 decembrie 2019, ora 14.00 (ora Europei Centrale), adica 15.00 (ora Romaniei).

In semn de recunoastere a pretioasei contributii pe care suporterii o aduc la dezvoltarea fotbalului si ca o continuare a programului “Fans First”, lansat in mai 2019, solicitantii de bilete, care nu si-au vazut demersul incununat de succes, vor fi invitati ulterior (avand la baza pozitionarea lor in ierarhia loteriei) sa achizitioneze biletele ramase la dispozitie ca urmare a platilor neefectuate sau a returnarii de bilete.

Biletele speciale, destinate persoanelor care au nevoie de locuri usor accesibile, ca si utilizatorilor de scaune cu rotile, vor fi vandute la un pret identic celui de Categoria a 3-a (cea mai ieftina categorie), indiferent de pozitionarea locului.


Pentru a obtine informatii despre vanzarea pachetelor oficiale tip hospitality, vizitati site-ul EURO2020.com/hospitality

O brosura detaliata referitoare la ticketing poate fi accesata aici.


Stiri Similare