Mircea Lucescu nu ii menajeaza pe Contra si Petrescu si le transmite un mesaj clar: "Unde vom ajunge daca fug toti?"

09 Noiembrie 2020

Cristiano Bergodi si-a anuntat demisia de la Universitatea Craiova in urma cu cateva zile. 


	Mircea Lucescu nu ii menajeaza pe Contra si Petrescu si le transmite un mesaj clar: "Unde vom ajunge daca fug toti?"

Mircea Lucescu este de parere ca antrenorii din Liga 1 ar trebui sa-si asume responsabilitatea echipelor, indiferent de rezultatele pe care acestia le au in unele momente. 

Antrenorul lui Dinamo Kiev indeamna la calm si nu intelege de ce Contra si Petrescu doresc sa isi dea demisia, chiar in momentele grele pe care echipele lor le traverseaza. 

"Sunt momente grele. Daca toata lumea ar fugi, unde am ajunge? Daca toti doctorii din spitale ar fugi, unde am ajunge? Acelasi lucru si la fotbal."

Lucescu nu este multumit de situatia actuala din fotbalul mondial, fiind de parere ca virusul afecteaza foarte mult situatia din teren. Antrenorul de 75 de ani nu are nicio retinere sa fie pe banca, in contextul pandemiei de coronavirus. 

"Frica nu am. Daca e sa se intample se intampla, ce sa fac? Nu pot sa fac nimic. A castigat covidul si a pierdut fair-play-ul, pentru ca in mod normal meciul nu trebuia sa se joace." 

Cat despre intalnirea cu Leo Messi, Lucescu spune ca-l cunoaste foarte bine pe argentinian, contra caruia a jucat de nu mai putin de noua ori. 

"Cu Messi am jucat de 9 ori cu Sahtior impotriva lor, era normal sa il cunosc, era normal sa vorbesc cu el."


Stiri Similare

Modifică setările cookies