VIDEO | George Puscas a dezvaluit care este programul sau in sala de forta! Secretele lui 'Puski' pentru un fizic care l-ar face mandru pe Ronaldo

12 Noiembrie 2020

George Puscas a fost unul dintre marcatorii Romaniei in meciul amical cu Belarus, incheiat cu scorul de 5-3. 


	VIDEO | George Puscas a dezvaluit care este programul sau in sala de forta! Secretele lui 'Puski' pentru un fizic care l-ar face mandru pe Ronaldo

Dupa doar cateva ore de odihna, fotbalistul a revenit in sala de forta pentru a pregati meciul cu Norvegia din Nations League.

Puscas are un fizic extrem de bine lucrat si a fost provocat sa le impartaseaca fanilor cateva secrete care il ajuta sa-si stabileasca un program perfect inainte si dupa cele mai tari dueluri de pe teren. 

"La o zi dupa meci lucrez partea superioara a corpului prin tractiuni, flotari. Nu prea folosesc greutati mari, ma ajut de greutatea corpului. Lucrez mult cu mingea de gimnastica, fac mult stretching, plank.

La 2-3 zile dupa meci fac antrenamentul pentru picioare: cvadripceps, hamstring. Consider ca antrenamentele cu greutatea corpului sunt cele mai benefice pentru sportivi. Nu ai nevoie de multa masa musculara pentru ca ai nevoie de mobilitate si forta", a spus George Puscas, potrivit frf.ro. 

Echipa nationala a Romaniei se va duela cu Norvegia (duminica, 15 noiembrie) si cu Irlanda de Nord (miercuri, 18 noiembrie), ambele meciuri fiind transmise IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 


Stiri Similare

Modifică setările cookies